English Türkçe

بسته بندی تیوب بدون درز محصولات صنعتی

ویژگی‌های محصولات صنعتی ایجاب می کند که بسته بندی علاوه بر محافظت از ماده درون آن کمترین ریسک را هنگام مصرف متوجه شخص مصرف کننده کند. بر این اساس با توجه به مواد تشکیل دهنده درون تیوب، نسبت به تعداد و نوع لایه ها و چسب بین آنها تصمیم گیری می شود. میزان خورندگی، چسبندگی، حساسیت زایی و مانند آنها مواردی است که تمام ابعاد بسته بندی تیوب محصول صنعتی را تحت تاثیر خود قرار می دهد. حتی چاپ روی تیوب در این محصولات بایستی به نحوی انجام شود که میزان ضخامت یا اکسیژن رسانی مورد نیاز برای محتویات را در حد استاندارد نگه‌ دارد و از طرفی چاپ و رنگ بندی به شکلی باشد که صنعتی بودن آن به وضوح مشخص شود تا به اشتباه مورد مصرف کودکان و بزرگسالان قرار نگیرد. 

 

یکی از موارد مهم دیگر کیفیت اطلاعات چاپ شده روی تیوب است که خطرات استفاده محصول را مثلا برای پوست و چشم به صورت برجسته ذکر و همچنین دستورالعمل درمان‌های فوری در صورت مشکلات را به وضوح عنوان می کند. با توجه به کوچکی سطح زیر چاپ در تیوب و مخصوصا با توجه به اینکه خود تیوب تا مصرف آخرین ذرات محتویات در دست مصرف کننده باقی می‌ماند،  کیفیت چاپ بایستی به نحوی باشد که هم از سطح کوچک تیوب نهایت استفاده برده شود و هم خوانایی در چاپ حفظ شود.

آراپوش‌گستر با استفاده از چاپ سیلک ۵ رنگ و چاپ افست خشک ۶ رنگ به همراه هات استمپ و با استفاده از مستر بچ، توانایی متمایزی در ارایه راهکارهای بسته بندی تیوب برای مواد صنعتی دارد. برای اطلاعات بیشتر با امور مشتریان آراپوش تماس بگیرید.

در چاپ سیلک اسکرین یا چاپ سیلک از پارچه توری با سوراخ های بسیار ریز استفاده می شود. توری در قابی ثابت می شود که این قاب را شابلون یا کلیشه می نامند. تصویر مورد نظر روی این توری نقش می شود. سپس بخش هایی از تصویر که نباید رنگ بخورد با ماده ای مسدود کننده لاک حساس پوشیده می شود. سپس زیرکار را با فشار کاردک یا غلتک به سطح چاپ شونده منتقل می کنند. رنگ یا زیرکار فقط از بخش هایی که مسدود نشده به کاغذ یا سطح چاپ شونده منتقل می شود و تصویر روی آن ظاهر می گردد.
 
با این روش می توان تا ضخامت 20 میکرون رنگ روی تیوب و ظرف قرص جوشان تصویر یا نوشته را چاپ کرد و امکان چاپ رنگ ها بر روی همدیگر وجود دارد. همچنین با این روش می‌توان بر روی انواع مواد مانند پارچه و چینی و سرامیک و فلز و غیره چاپ‌های تک‌رنگ یا چندرنگ صورت داد. با چاپ سیلک می‌توان روی اجسام با شکل های مدور و غیر مسطح نیز چاپ نمود که از این نظر در بین روش‌های چاپی منحصربه‌ فرد است. این نوع چاپ برای چاپ تبلیغی بر روی اشیای گوناگون مثل تقویم، سررسید، لیوان و کاغذ نیز به کار می‌رود.
 
 
 
 
 

در چاپ افست خشک جنس پلیت با چاپ افست معمولی متفاوت است. در این چاپ پلیت شامل یک لایه آلومینیومی است که بدنه و قسمت اصلی آن را تشکیل می دهد و یک لایه پلیمری که جاذب مرکب است. پلیت چاپ را مستقیما بر روی صفحه چاپ انجام می دهد و سپس صفحه تصویر را بر روی سطح منتقل می کند. در این چاپ ضخامت رنگ ها 4-5 میکرون است.

چاپ با هات استمپ (Hot stamping or foil stamping)  یک روش چاپی است که در آن مرکب از پیش خشک شده یا فویل هایی رنگی تحت حرارت بالا روی محصول چاپ می شوند. این فویل ها براق هستند و جلوه ای خاص به طرح چاپی می دهند و برای چاپ آنها از کلیشه‌های سیلیکونی استفاده می شود.

محصولات پلاستیکی یا پلیمری به تنهایی بی رنگ یا سفید هستند، بنابراین جهت رنگی شدن و جذابیت بخشیدن به محصول و جلب رضایت مشتریان، از رنگدانه هایی به اسم مستر بچ استفاده می شود که به تولید کنندگان صنایع پلاستیکی این امکان را می دهد در فرایند تولید و با هزینه هایی مقرون به صرفه، رنگ یکدست و یکنواختی به محصول بدهند. در تولید تیوب ها مستربچ را به لایه بیرونی و درونی اضافه می کنند و با ترکیب انواع رنگ ها در این 2 لایه امکان ایجاد تنوع زیادی در جذابیت محصول وجود دارد.